100% BOMBAŽ SAFRAN

1,55 €
Z DDV Dostava v 2 do 5 dni

Egiptovski česan bombaž v vseh barvah!
Vsebina: 100% bombažna preja
Skupina: A (23 - 26 petelj) / 5 vlaken / sport
Teža / dolžina: 50 g = približno 160 m
Priporočena velikost kvačke in igle: 3 mm
Napetost pletenja: 10 x 10 cm = 24 šivov x 32 vrstic

Strojno pranje  60 ° CIzdelano v: EU

Izvor surovin: bombaž iz Egipta

Safran
Zadnji izdelki v trgovini
>Registrirajte se in pridobili boste 2 točk/0,05 € Registrirajte se in pridobili boste 2 točk/0,05 € (Vsak porabljen 1,00 € = 1 točka, 1 točka = 0,03 € popust)
V vaši košarici je 2 točk, ki jih je mogoče pretvoriti v kupon v vrednosti 0,05 €.

Opis

100% bombaž Safran je odlična preja za izdelavo amigurumi izdelkov.
DROPS Safran je preden iz česanih, dolgih egiptovskih bombažnih vlaken. Preja je sestavljena iz številnih niti, ki so zvite skupaj v parih, preden se spet zvijejo. Ta metoda povzroči izjemno trpežna oblačila z odličnimi površinskimi lastnostmi!

Odlično se obnese za izdelavo otroških odej za doma ali za v voziček, saj se lepo pere v pralnem stroju. Barve po pranju ostanejo enake, izdelek obdrži prvotno obliko.

100% bombaž Safran je primeren za pletenje, kvačkanje ali za strojno pletenje.

DROPS Safran je na trgu že vrsto let in je zaradi svojega sijaja, mehkobe in številnih čudovitih barv zelo priljubljena izbira. Preja se lahko uporablja v projektih za vse starosti, zlasti v poletnih oblačilih, otroških oblačilih in dodatkih.

Izdelano v EU

Ta preja ima certifikat Oeko-Tex® (certifikat številka 951032), standard 100, razred I Inštituta za tekstilno inženirstvo in testiranje INNOVATEXT. To pomeni, da je bilo testirano na škodljive snovi in ​​velja za varno v človekovo-ekološkem smislu. Razred I je najvišja stopnja in pomeni, da je preja primerna za izdelke za dojenčke (0-3 leta).

Tehnične lastnosti

SAF-uni01

Določene reference

Reviews

Trenutno ni nobene ocene.