Naročilo

Cene v spletni trgovini

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV. Cena za izbrano blago velja na dan nakupa, t.j. na dan zaključka in oddaje naročila preko spletne trgovine Trgovinca Inca. Cene veljajo v primeru plačila z navedenimi načini plačila pod navedenimi pogoji.

V primeru, da se cena artikla med obdelavo naročila spremeni, bo ponudnik kupca o tem obvestil. Ponudnik bo po svojih najboljših močeh skušal kupcu v vsakem primeru zagotoviti nižjo ceno, oz. ponuditi ustrezno rešitev, ki bo v obojestransko zadovoljstvo.

Načini plačila

Naročeno blago kupec plača po povzetju ali na podlagi predračuna, opravi nakazilo na TRR Trgovina in storitve,  Katarina Tomazin s.p..

Postopek nakupa

Nakupovanje poteka tako, da kupec želene izdelke dodaja v nakupovalno košarico. Izdelke ter njihovo količino v košarici je možno v kateremkoli trenutku, pred dokončno potrditvijo naročila, poljubno spreminjati.

Za oddajo naročila je potrebna registracija kupca, nato pa se nakup dokonča v dveh korakih:

1. izbira načina plačila

2. pregled in dokončna potrditev naročila

Pred končno oddajo naročila je kupcu na potrditveni strani omogočen vpogled v vse podrobnosti naročila, vključno s ceno in količino. Vse elemente naročila je na tej stopnji možno popraviti s klikom na gumb “Ne, želim popraviti naročilo”. Šele s potrditvijo na tej strani s klikom na gumb “Da, dokončno potrjujem naročilo” je naročilo dejansko posredovano.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto.  Ob potrditvi naročila je pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom nepreklicno sklenjena.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun).

Pritožbe in vračila

Pritožbeni postopek

V primeru kakršnih koli težav se obrnite na elektronsko pošto info@trgovincainca.si s čim bolj podrobnim opisom težave oz. pritožbe.

Odstop od pogodbe na daljavo

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) imate pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga sporočite elektronsko na info@trgovincainca.si ali preko običajne pošte, (pri čemer se kot rok za pravočasno oddano sporočilo šteje datum oddaje na pošti), da odstopate od pogodbe na daljavo, pri čemer v skladu z zakonom ni potrebno navesti razloga za odstop od pogodbe. Edini strošek, ki vas bremeni pri vračilu blaga je strošek neposrednega vračila.

Izdelke morate vrniti najkasneje v roku 14 dni po odstopu od pogodbe. Vračilo se šteje za pravočasno, če je pošiljka oddana v predpisanem roku. V primeru vračila po pošti artikel pred predajo prevozniku ustrezno zaščitite z originalno embalažo ali embalažo, ki lahko artikel zaščiti enako kot ga je originalna embalaža, da bi se izognili poškodbam pri prevozu.