DROPS MERINO EXTRA FINE

3,75 €
Z DDV Dostava v 2 do 5 dni

Izjemno fina merino volna, obdelana s super pranjem

Vsebina: 100% volnena

preja Skupina: B (20 - 22 šivov) / 8 slojev / DK /
Teža / dolžina: 50 g = približno 105 m
Priporočena velikost kvačke in igle: 4 mm
Napetost pletenja: 10 x 10 cm = 21 šivov x 28 vrstic

Strojno pranje v nežnem ciklu 40 ° C

Merino extra fine
>Registrirajte se in pridobili boste 4 točk/0,11 € Registrirajte se in pridobili boste 4 točk/0,11 € (Vsak porabljen 1,00 € = 1 točka, 1 točka = 0,03 € popust)
V vaši košarici je 4 točk, ki jih je mogoče pretvoriti v kupon v vrednosti 0,11 €.

Opis

DROPS Merino Extra Fine je izdelan iz izredno finih vlaken merino volne prosto živečih živali v Južni Ameriki. Oblačila iz te preje so zelo udobna in imajo odlično kakovost površine. Ta preja je nežna do kože in je zato odlična za oblačila za dojenčke in otroke.

Ta preja je idealna za teksturirane vzorce,  je super prana, kar pomeni, da je pralna in primerna za vsakodnevno uporabo.

DROPS Merino Extra Fine ima tako enobarvne kot mešane barve - mešanica pomeni, da je volna izdelana tako, da se barve pred predenjem kartirajo, kar daje senci mešan učinek.

DROPS Merino Extra Fine je predena iz več tankih pramenov, kar daje preji dodatno elastičnost. Zaradi te posebne konstrukcije zelo pomembno, da pravilno ravnate z oblačilom: poskrbite, da boste pleteni s pravilno napetostjo in raje uporabite tesno napetost kot ohlapno. Oblačila ne umivajte pretoplo, nikoli ga ne pustite, da se namoči in pustite, da se oblačilo naravno posuši.

Izdelano v EU

Ta preja ima certifikat Oeko-Tex® (številka certifikata 25.3.0110), standard 100, razred I. To pomeni, da je bila preizkušena in ugotovila, da je popolnoma brez škodljivih kemikalij in da je varna za človeško uporabo. Razred I je najvišji nivo, kar pomeni, da je preja primerna za otroške izdelke (od 0 do 3 let).

Tehnične lastnosti

MEF-mix04

Določene reference

Reviews

Trenutno ni nobene ocene.