BABY MERINO

3,75 €
Z DDV Dostava v 2 do 5 dni

Izjemno fina merino volna, obdelana s super pranjemVsebina: 100% volnena preja
Skupina: A (23 - 26 petelj) / 5 vlaken
Teža / dolžina: 50 g = približno 175 m
Priporočena velikost igle in kvačke: 3 mm
Napetost pletenja: 10 x 10 cm = 24 šivov x 32 vrstic
Strojno pranje v nežnem ciklu 40 ° C

Baby merino
>Registrirajte se in pridobili boste 4 točk/0,11 € Registrirajte se in pridobili boste 4 točk/0,11 € (Vsak porabljen 1,00 € = 1 točka, 1 točka = 0,03 € popust)
V vaši košarici je 4 točk, ki jih je mogoče pretvoriti v kupon v vrednosti 0,11 €.

Opis

DROPS Baby Merino je preden iz izredno finih vlaken merino volne prosto živečih živali v Južni Ameriki. Izredno mehka volnena preja brez srbečice je popolnoma primerna za občutljivo otroško kožo. Preja je tudi superprana, zaradi česar je pralna v stroju in idealna za vsakodnevno uporabo.

DROPS Baby Merino je preden iz več tankih pramenov, kar daje preji dodatno elastičnost. Zaradi te posebne konstrukcije je zelo pomembno, da pravilno ravnate z oblačilom: poskrbite, da boste pletli s pravilno napetostjo in raje uporabite tesno napetost kot ohlapno. Oblačila ne perite na previsoki temperaturi, nikoli ga ne pustite, da se namoči in pustite, da se oblačilo naravno posuši.

Izdelano v EU

Ta preja ima certifikat Oeko-Tex® (številka certifikata 25.3.0110), standard 100, razred I. To pomeni, da je bila preizkušena in je popolnoma brez škodljivih kemikalij ter da je varna za človeško uporabo. Razred I je najvišji nivo, kar pomeni, da je preja primerna za izdelke za dojenčke (od 0 do 3 let).

Tehnične lastnosti

DBM-UNI03

Določene reference

Reviews

Trenutno ni nobene ocene.