DROPS FABEL

2,50 €
Z DDV Dostava v 2 do 5 dni

Volna obdelana s super pranjemVsebina: 75% volne, 25% poliamid
Skupina preje: A (23 - 26 petelj) / 4-vlakna
Teža / dolžina: 50 g = približno 205 m
Priporočena velikost igle in kvačke: 3 mm
Napetost pletenja: 10 x 10 cm = 24 šivov x 32 vrstic
Strojno pranje v nežnem ciklu 40 ° C

Fabel
>Registrirajte se in pridobili boste 2 točk/0,05 € Registrirajte se in pridobili boste 2 točk/0,05 € (Vsak porabljen 1,00 € = 1 točka, 1 točka = 0,03 € popust)
V vaši košarici je 2 točk, ki jih je mogoče pretvoriti v kupon v vrednosti 0,05 €.

Opis

DROPS Fabel , 4-nitna preja je super prana, zaradi česar je pralna v pralnem stroju in enostavna za nego. V primerjavi z običajnimi prejami je DROPS Fabel predena v mehkejši kakovosti volne, zaradi česar je neverjetna vsestranska preja, primerna za veliko več kot nogavice - preizkusite jo za oblačila za dojenčke!

Z eno največjih barvnih lestvic v asortimanu DROPS je DROPS Fabel na voljo v 3 različnih vrstah odtenkov: enobarvni uni, po ceni 2,50 eur, tisk, kjer je vsak odtenek izdelan iz različnih barv, ki se redno ponavljajo print, po ceni 2,70 EUR in dolgega tiska, podobno barvam tiska, vendar z daljšimi ponovitvami vsake barve, long print, po ceni 2,90 eur.

Barve tiska in dolgega tiska v DROPS Fabel izdelujemo z metodo, imenovano "modno barvanje", ki se od drugih metod razlikuje po tem, da ima vsaka serija barv majhne razlike tako v vzorcu kot v odtenkih. To ni napaka, temveč element značaja preje.

Upoštevajte, da prikazani vzorci pletenih barv kažejo vzorec, ki ga dobite, ko pletete z manjšo količino šivov, kot na nogavicah. Če naredite širši kos, bo vzorec videti drugače.


Izdelano v EU


Ta preja ima certifikat Oeko-Tex® (številka certifikata 25.3.0099), standard 100, razred I. To pomeni, da je bila preizkušena in je popolnoma brez škodljivih kemikalij ter da je varna za človeško uporabo. Razred I je najvišji nivo, kar pomeni, da je preja primerna za izdelke za dojenčke (od 0 do 3 let).

Tehnične lastnosti

FU-101

Določene reference

Reviews

Trenutno ni nobene ocene.