100% BOMBAŽ DROPS PARIS

1,45 €
Z DDV Dostava v 2 do 5 dni

Zabavno in enostavno pletenje bombaža!



Vsebnost: 100% bombaž

Preja skupina: C (16 - 19 petelj) / 10 vlaken / Aran/ worsted

teža / dolžina: 50 g = pribl 75 m

Priporočeno velikost igle in kvačke: 3-5 mm

Pletenje napetost: 10 x 10 cm = 17 šivov x 22 vrstic

Strojno pranje 60 ° C



Izdelano v: EU

Izvor surovin: bombaž iz Pakistana

Paris
Registrirajte se in pridobili boste 1 točko/0,03 € Registrirajte se in pridobili boste 1 točko/0,03 € (Vsak porabljen 1,00 € = 1 točka, 1 točka = 0,03 € popust)
V vaši košarici je 1 točk, ki jih je mogoče pretvoriti v kupon v vrednosti 0,03 €.

Opis

100% bombaž DROPS Paris je preden iz več tankih pramenov 100% bombaža, ki diha in ima visoko vpojnost, zaradi česar so oblačila iz te preje hladna in hkrati topla.



Mehka na dotik in z občutljivim rustikalnim občutkom je ta preja na voljo v dveh različnih vrstah; DROPS Paris uni barva, izdelana iz 100% česanega bombaža in DROPS Paris reciklirani denim, narejena iz 100% recikliranega bombaža.



V obeh primerih je to preja, ki je odlična izbira za začetnike in za projekte, kot so držala za posode, krpe za posode, brisače in za dojenčke; je še posebej dobra za ljudi z občutljivo kožo, saj ne srbi in ne draži. Po pranju barve ostanejo enake, se ne razbarvajo. Oblika izdelka se po pranju ne spremeni.



100% bombaž Drops Paris se odlično obnese za izdelavo večjih amigurumijev. Za izdelavo uporabite kvačko 3mm in luknjice ne bodo vidne, na ta način polnilo ne bo uhajalo in bo izdelek varen za otroško igro.



100% bombaž Drops Paris je primeren tudi za izdelavo večjih pokrival za sedežno garnituro ali za stole. Z kvačko 5mm in babičinim kvadratom, si lahko izdelate čudovite prevleke.



Izdelano v EU



Ta preja ima certifikat Oeko-Tex® (certifikat številka 951032), standard 100, razred I Inštituta za tekstilno inženirstvo in testiranje INNOVATEXT. To pomeni, da je bilo testirano na škodljive snovi in ​​velja za varno v človekovo-ekološkem smislu. Razred I je najvišja stopnja in pomeni, da je preja primerna za izdelke za dojenčke (0-3 leta).

Tehnične lastnosti

PAR-UNI61

Določene reference

Reviews

Trenutno ni nobene ocene.