100% MERINO VOLNA - BIG MERINO

3,75 €
Z DDV Dostava v 2 do 5 dni

Izjemno fina merino volna, obdelana s super pranjem

Vsebina: 100% volnena preja
Skupina: C (16 - 19 šivov) / 10 slojev
Teža / dolžina: 50 g = približno 75 m
Priporočena velikost igle: 5 mm
Napetost pletenja: 10 x 10 cm = 17 šivov x 22 vrstic

Strojno pranje v nežnem ciklu 40 ° C

Big merino
>Registrirajte se in pridobili boste 4 točk/0,11 € Registrirajte se in pridobili boste 4 točk/0,11 € (Vsak porabljen 1,00 € = 1 točka, 1 točka = 0,03 € popust)
V vaši košarici je 4 točk, ki jih je mogoče pretvoriti v kupon v vrednosti 0,11 €.

Opis

DROPS Big Merino je nadaljevanje DROPS Merino Extra Fine, predeno iz izredno finih vlaken merino volne živali iz proste reje v Južni Ameriki.

Glavne značilnosti DROPS Big Merino so mehkoba, volumen, elastičnost in enakomeren rezultat, zaradi česar je idealen za pletenje strukturiranih vzorcev. Preja je tudi obdelana s pranjem in je zato pralna v stroju ter primerna za vsakodnevno uporabo.

DROPS Big Merino je preden iz več tankih pramenov, kar daje preji dodatno elastičnost. Zaradi te posebne konstrukcije zelo pomembno, da pravilno ravnate z oblačilom: poskrbite, da boste pletli s pravilno napetostjo in raje uporabite tesno napetost kot ohlapno. Oblačila ne umivajte pretoplo, nikoli ga ne pustite, da se namoči in pustite, da se oblačilo ravno posuši.


Izdelano v EU


Ta preja ima certifikat Oeko-Tex® (številka certifikata 25.3.0110), standard 100, razred I. To pomeni, da je bila preizkušena in ugotovila, da je popolnoma brez škodljivih kemikalij in da je varna za človeško uporabo. Razred I je najvišji nivo, kar pomeni, da je preja primerna za otroške izdelke (od 0 do 3 let).

Tehnične lastnosti

BM-mix03

Določene reference

Reviews

Trenutno ni nobene ocene.