DROPS SNOW

2,20 €
Z DDV Dostava v 2 do 5 dni

Vsebina: 100% volnena preja

Skupina: E (9 - 11 petelj) / 14 vlaken / super zajetna
Teža / dolžina: 50 g = približno 50 m
Priporočena velikost igle in kvačke: 9 mm
Napetost pletenja: 10 x 10 cm = 10 šivov x 14 vrstic

Ročno pranje, največ 30 ° C


* DROPS Snow je novo ime za DROPS Eskimo

Snow
>Registrirajte se in pridobili boste 2 točk/0,05 € Registrirajte se in pridobili boste 2 točk/0,05 € (Vsak porabljen 1,00 € = 1 točka, 1 točka = 0,03 € popust)
V vaši košarici je 2 točk, ki jih je mogoče pretvoriti v kupon v vrednosti 0,05 €.

Opis

DROPS Snow je mehka, gosta in enostavna enojna preja iz 100% čiste volne, ki daje topla in udobna oblačila in je idealna za polstenje!

Volnena vlakna, uporabljena v tej preji, so neobdelana, kar pomeni, da se pred barvanjem le opere in ni izpostavljena kemični obdelavi. To poudarja naravne lastnosti vlaken, hkrati pa zagotavlja tudi boljšo obliko in kakovost teksture.


Resnično priljubljena zimska preja, DROPS Snow je na voljo v treh različnih vrstah odtenkov: enobarvna, izbor enobarvnih; mešanica, kjer se pred vrtenjem za mešan učinek in tisk pomakne več kot ena barva, pri čemer je vsak odtenek izdelan iz različnih barv, ki se redno ponavljajo.


Izdelano v EU


Ta preja ima certifikat Oeko-Tex® (številka certifikata 25.3.0099), standard 100, razred I. To pomeni, da je bila preizkušena in je popolnoma brez škodljivih kemikalij ter da je varna za človeško uporabo. Razred I je najvišji nivo, kar pomeni, da je preja primerna za izdelke za dojenčke (od 0 do 3 let).

Tehnične lastnosti

SNOW-UNI01

Določene reference

Reviews

Trenutno ni nobene ocene.